divendres, 30 d’octubre del 2015

PANELLETS


Avui hem separat es fruits de la tardor en frescs i secs. Després hem vist quina és la recepta típica des panellets tradicionals. No porten gens de feina i si els compres són caríssims, val la pena fer-los a casa!!
 
PANELLETS


INGREDIENTS

80 gr de moniato bullit
150 gr de sucre
1 ou
600 gr d'atmetlla

Per decorar: cireres, ametlla, pinyons, etc.

RECEPTA

Es mesclen tots els ingredients fins que la massa estigui tota compacta, es fa un rodet gran i es talla per fer boletes. Es decoren, es pinten amb ou i s'enfornen durant 10 minuts a 170 graus centigrats.

1 comentari:

  1. Hola, soc en Marc. Em va agradar molt s'explicació des Fons Pitiús. Vàrem aprendre el que són ses migracions. També vàrem aprendre com viuen unes families i altres. Trob que naltros tenim molta sort de tenir una casa de na a l'escola i de tenir un mitjà de transport.

    ResponElimina

Volta en Caiac!