dilluns, 15 d’octubre del 2012

Què li passa al món?

Ha vengut na Rita i ens està explicant quins són els conflictes armats que hi ha actualment. Ens mantindrà informats de com evolucionen les 38 guerres que hi ha als 26 països que estan a dia d'avui. Naltros seguirem preparant la pau perquè LA VOLEM!!

7 comentaris:

  1. A jo m.agrada que tothom puga estar be i viure en pau,les guerres destrueixen a les persones i a les seves cases ja que llavors no saben a on anar a viure. La gent es posa molt triste i els nens son els que pitjor ho pasen perque no tenen res,casi no tenen ni per menjar. Jo vui que tots poguem viure be. Vicent Roig

    ResponElimina
  2. Molt ben dit, Vicent. Estic totalment d'acord!!! Rosa

    ResponElimina
  3. Jo vull que ningu no fasi gerres perque si fem gerres contaminam i gastam mols de euros i sa gent so pasa molt malament i es matan moltes persones.

    ResponElimina
  4. A mi me pareix que les guerres no se fan perque les persones es queden sense menjar ni aigua. Les bombres destrossen cases i escoles i a vegades els nens es queden sense pares perque les armes els maten.
    SOFIA C.

    ResponElimina
  5. llo crec que totes ses persone del mon tenim que mantenir sa planeta netta. No tallar els arbres i tampoc tirar fems a la mar y tenim que solusionar les coses amb pau. paro si solusionem les coses amb guerra moltes pobles van a quedar destrosades, i molta gen es morira perque els armes i bombes faran molt de mal.Aixo es perque io crec que nesesitam cuidar sa terra millor.

    ResponElimina
  6. He trobat molt interessants ses vostres opinions. Segur que sereu uns bons ciutadans que lluiten per la pau!
    Cristina

    ResponElimina

Volta en Caiac!